кадри БНТ, архивИ Атанас Мангъров коментира изборите.Ето какво обяви той сега: Тази кампания

...
кадри БНТ, архивИ Атанас Мангъров коментира изборите.Ето какво обяви той сега: Тази кампания
Коментари Харесай

Доц. Мангъров след края на изборния ден: Нашата държава е много болна и за съжаление, тя не може да си намери правилния лекар

кадри БНТ, списък

И Атанас Мангъров разяснява изборите.

Ето какво разгласи той в този момент: 

" Тази акция ми даде опция да приказвам и да обясня на хората какво в действителност се случва и за какво се случва по този метод.

Това съобщи в ефира на изборното студио на bTV доцент Атанас Мангъров, претендент за депутат от Политическа партия АБВ.

" Нашата страна е доста болна и за жалост, тя не може да си откри верния доктор, който да ѝ назначи вярното лекуване ", съобщи доцент Мангъров. Той смята, че местата, които още веднъж отворят, ще възвърнат пандемията. Доц. Мангъров разясни, че даже и да не е изкарал вируса, отново е нямало да се имунизира.

По думите на пулмолога Александър Симидчиев и по време на акцията, и преди този момент той е приказвал едни и същи неща. " Трябва поредно и стабилно да понижаваме скоростта на разпространяването на пандемията ". Александър Симидчиев съобщи, че би дал на доцент Мангъров задоволително научна информация за имунизирането.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР